Facebook Like

Kövess!

Utolsó kommentek

Címkék

Step up 3d-Ajánló

2010.09.12. 13:30 Tinta:)


Rendezte: Jon Chu
Producer: Jennifer Gibgot
Írta: Amy Andelson
Szereplők: Adam Sevani, Sharni Vinson, Alyson Stoner

Tartalom

Luke (Rick Malambri), az árva utcai-táncos mindenre elszánt, hogy ne lakoltassák ki az egyetlen egy igazi otthonából, a lepukkant new york-i áruházból, ami egyben menedék a világ minden tájáról érkező táncosoknak is. Ennek a különös családnak van egy táncos csapata is, a „The House of Pirates”. A túléléshez nélkülözhetetlen, hogy a nagy riválissal, az ősellenség „The House of Samurai” táncosai felett győzedelmeskedjenek az elkövetkező World Jam világversenyen, ahol a földkerekség legjobb táncosai csapnak össze a rengeteg pénzt jelentő első helyért.

A box-office bajnok Step Up és a Step Up 2 alkotói újra összeálltak, hogy ismét elkápráztassanak minket, és most ráadásul 3D-ben tervezik ezt! A Step Up 3D középpontjában a városi utcai-tánc áll, amely felvillanyoz mindenkit a szívek, álmok és az örök ritmust követő táncos testek új történetével. Izgalmasabb, mint valaha, a legmodernebb 3D-s technikát alkalmazva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://mozipercek.blog.hu/api/trackback/id/tr712290485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása