Facebook Like

Kövess!

Utolsó kommentek

Címkék

Folytatódik A titánok harca

2010.09.01. 14:28 Tinta:)

Az 1981-es klasszikus, a Titánok harca alapján készült remake, A titánok harca 3D áprilisi bemutatása idején nem volt éppen a kritikusok kedvence, viszont a mozipénztáraknál jól teljesített – a folytatás tehát elkerülhetetlen volt.

A Sam Worthington és Gemma Arterton főszereplésével készült akciófantasy eddig csaknem 500 millió dolláros bevételre tett szert saját hazájában (Észak-Amerikában a mai napig összesen 491 milliót keresett). A második rész munkálatai pedig időközben realizálódtak; a stúdió a forgatókönyvírók személyét már nyilvánosságra is hozta: Greg Berlanti (Green Lantern), David Leslie Johnson (Red Riding Hood) és az újonc Dan Mazeau fogják fejleszteni a scriptet – Mazeau és Johnson állítólag már el is kezdte a munkát. 
 
A legfrissebb hírek szerint pedig A titánok harca 2-t nem az első rész direktora, Louis Leterrier rendezi, hanem a dél-afrikai születésű Jonathan Liebesman, akinek Battle: Los Angeles című akciósci-fijét 2011. márciusában mutatják be az amerikai mozik, korábban pedig olyan filmeket rendezett, mint A sötétség leple vagy A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című horrorok. A Hollywood Reporter értesülései alapján az első opus két sztárja, Worthington és Arterton valószínűleg benne lesznek a folytatásban is, melynek valamikor 2012-ben kerül sor a premierjére. 
 
 
 
(moviesblog.mtv.com,est.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozipercek.blog.hu/api/trackback/id/tr412264414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása