Facebook Like

Kövess!

Utolsó kommentek

Címkék

Clooney vezeti a toplistát

2010.09.09. 16:02 Tinta:)

The American
A George Clooney főszereplésével készült The American című thriller nyerte a nézettségi listát az elmúlt víkend során az észak-amerikai mozikban. Az Egyesült Államokban a hétfői Labor Day miatt még mindig tart a hosszú hétvége.

Ez pedig azért számít speciálisnak a box office szempontjából, mert a háromnapos ünnepek alatt a nézők vasárnap hagyományosan a szokásosnál nagyobb kedvvel járnak moziba, mivel másnap is munkaszüneti nap van. Ez normál esetben a bevételek fellendülését hozza, de box office-szakértők szerint a Labor Day az egyetlen olyan amerikai ünnep, mely visszaesést eredményez a mozikban (ennek oka lehet egyébként akár az iskolakezdés közeli időpontja is). A szeptember 3. és 5. közötti időszak eredményei is ezt igazolják.   A The Americannek például mindössze 13 millió dolláros bevétellel sikerült a csúcsra törnie.

 

(est.hu összeállítás)

Szólj hozzá!

Címkék: est.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mozipercek.blog.hu/api/trackback/id/tr92283043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása