Facebook Like

Kövess!

Utolsó kommentek

Címkék

Charlie St. Cloud halála és élete-Ajánló

2010.09.09. 16:31 Tinta:)

 

Burr Steers
Michael Fottrell, Marc Platt
Craig Pearce, Lewis Colick
Zac Efron, Amanda Crew, Kim Basinger, Ray Liotta

Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

A nagysikerű regény alapján készült romantikus dráma főszereplője Zac Efron, azaz Charlie St. Cloud, aki túlél egy balesetet, és ennek nyomán másképp kezdi látni a világot. Romantikus utazásba kezd, melynek során elfogadja a múlt sötét valóságát, miközben felfedezi a szerelem lélekformáló erejét.

A film hivatalos honlapja: http://www.charliestcloud.com/

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://mozipercek.blog.hu/api/trackback/id/tr92283092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása