Facebook Like

Kövess!

Utolsó kommentek

Címkék

Shrek a vége, fuss el véle kritika

2010.08.14. 21:38 Tinta:)

Szóhoz se jutok mármint íráshoz, nem gondoltam volna hogy ennyire szórakoztató lesz számomra a shrek utolsó része!A történet szerint: Miután megvívott a gonosz sárkánnyal, megmentette a szép királylányt és a hozzá tartozó birodalmat, mitévő legyen egy ogre? Nos, ha Shrekről van szó, ő egy csapásra otthonülő családapa lett. Ahelyett, hogy a falusiakat rémisztgetné, mint régen, a kelletlen Shrek manapság még autogramot is ad a vasvilládra. Mi lett a bömbölő ogréval? Shrek a régi szép idők után sóvárog, amikor még "igazi ogre" lehetett, és ezért sikerül őt rászednie Rumpelstiltskinnek, a behízelgő modorú fondorkodónak, aki aláírat vele egy megállapodást. Így aztán Shrek egyik napról a másikra egy eltorzított Túl az Óperencián közepén találja magát, ahol az ogrékat üldözik, ahol Rumpelstiltskin a király, és Shrek és Fiona soha nem is találkoztak. Most Shreken a sor, hogy kiköszörülje a csorbát, megmentse a barátait, helyreállítsa a kizökkent világot és visszaszerezze egyetlen, igaz szerelmét

. 

Már rég volt ilyen, hogy ennyire ki tudtam kapcsolni egy animációs film alatt, az ember ilyenkor, minden gondját, baját elfelejti és egy jó ideig nem is jut eszébe!(sajnos már eszembe jutott! A karakterek még mindig nagyszerűek, ebben a részben, a kedvencem az elhízott kandúr ’Etess ha mersz’’ beszólása. Hasonló dumákkal tarkítva jókat lehet rajta derülni. Jók lett a magyar szinkron hangok, világszínvonalú….A zenék kellemesen simogatták a fülcimpádat:)(azért nem a füledet írtam mert így jobban hangzik) dallamosak ritmusosak. Látványvilágban is hozta a megszokottat, szép animációkat. Egy nagyon szórakoztató mesét kaptunk. Fordulatos frappáns szórakoztató egyszóval remek, csak ajánlani tudom nézd meg ha teheted (de csak ha tegeződhetünk) !Remélem ez a rövid cikk, meghozta kedvedet, hogy megnézd az utolsó részt, vagy ha már láttad, akkor írd le nyugodtan, te mit gondolsz a shrek negyedik részéről?

Szerintem ez a legjobb shrek:5/5

Szólj hozzá!

Címkék: shrek kritikák

A bejegyzés trackback címe:

https://mozipercek.blog.hu/api/trackback/id/tr912222100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása